Welkomswoord

Welkom op de site van trimfietsvereniging 'Wij sporten Voor Plezier’ afgekort als W.S.V.P.

Opgericht 9 mei 1967 in Made, met als doel de recreatieve beoefening van de wielersport.

We zijn bewust een relatief kleine club van ongeveer 30 leden, mannen en vrouwen, geschikt voor alle leeftijden. Van 28 tot 75! Bewust klein omdat we verbinding tussen de leden belangrijk vinden. Klein clubje met veel ervaring en diversiteit dus!

Jaarlijks fietsen we een 40 toertochten op zondag (soms zaterdag), waaronder een aantal nationale- en eigen clubklassiekers.
In de zomertijd trainen we ook op woensdagavond op snelheid met een rit van ongeveer 55 km. Bij deze woensdagritten haken ook vaak enkele andere fietsers uit de omgeving aan.

Gemiddelde tochtlengte op de zondag is ongeveer 90km en we vertrekken om 8.00 uur met een volgwagen vanaf den Deel in Made.

WSVP is aangesloten bij de NFTU en heeft 3 loyale sponsoren, Hofleverancier van Iersel geveltechniek, Zwaluwe bouw en McDonalds Weststad die onder andere voor de fietskleding zorgen.
Naast het tenue (oranje blauw) voor de normale ritten hebben we ook een  jubileum tenue met een klassiek uiterlijk wat we dragen tijdens speciale ritten.

Hoewel we niet de ambitie hebben om een grote vereniging te worden zijn ook wij gebaat bij aanvulling en/of verversing van ons peloton.
Wil je jezelf bij ons aansluiten kom dan een keer proberen op den Deel om te kijken of er een klik is.
Indien U ons wil sponsoren neem dan gerust contact met ons op.

Op deze site is alle relevante informatie over onze vereniging te vinden.

Veel fietsplezier!